La Pujada a les Formigues 2023

Cursa vertical

La Pujada a les Formigues 2023

Cursa vertical

Organitzada cada desembre des del 2019, es tracta d’una cursa de velocitat individual que consisteix a pujar corrent fins al cim de Sant Miquel de les Formigues des del pàrquing de Can Calabrès. La cursa compta amb quatre categories: la Sub14 (menors de 14 anys) la Sub 18(menors de 17 anys), la sènior (de 18 a 39 anys) i màster (de 40 a 99 anys).

 

Els/les primers/es de cada categoria s’emporten premi, però a més, tots els participants poden quedar-se a la botifarrada!

 

L’activitat ha despertat molt d’interès al poble i també fora, amb participació de més de cent corredors. .

Fitxa tècnica

Data: 17/12/2023
Sortida: a partir de 10:00 h del matí
Distància: 4,2 km
Desnivell positiu: 400 m
Preu: 10 € i 13 € el mateix dia

Botifarrada per a tothom.

Inscripcions

També us podeu inscriure presencialment a la recepció del CEM Sant Hilari.

Inscriu-t'hi

Resultats edicions anteriors

Fotos 2023

Fotos de la Pujada a les Formigues 2022

Fotos

Reglament

1. Places limitades a 100 corredors/es per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran properament i es tancaran el 14/12/2023 o en esgotar-se els dorsals.

 

2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

 

3. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

 

4. El dorsal es podrà recollir presentant el DNI, a partir d’una hora abans de l’hora de sortida en el lloc de la cursa.

 

5. Cada corredor/a podrà deixar una peça de roba d’abric a la sortida i l’organització li retornarà al cim de Sant Miquel de les Formigues, un cop finalitzada la cursa.

 

6. La sortida es donarà al pàrquing de Can Calabrès de Sant Hilari Sacalm. La sortida als/les corredors/es es començarà a donar les 9:30h del matí. Caldrà recollir el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida del/la primer/a corredor/a.

 

7. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic.

 

8. Hi haurà un avituallament líquid a la Font s’Aguarda.

 

9. El preu inclou l’assegurança d’un dia (tant per als federats com els que no ho estan) i la botifarrada final.

 

10. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

 

11. Hi haurà tres categories masculines i femenines: Sub14 (menors de 14 anys) Sub18 ( menors de 18 anys), Sènior (de 18 anys a 39 anys) i Màster (de 40 en amunt).

 

12. Els menors d’edat podran participar a la cursa, presentant degudament omplert, el document d’autorització paterna/materna que trobareu a la taula de dorsals el mateix dia de la prova.  Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar.

 

13. Els/les corredors/es sortiran d’un/a en un/a cada 30”.

 

14. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als/les inscrits/es.

 

15. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

 

16. Els/les corredors/es que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

 

17. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut serà motiu de desqualificació.

 

18. Premis: obsequis que l’organització donarà el dia de la cursa.

 

19. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes. Els imprevistos queden a criteri de l’organització.

 

20. Durant el recorregut es faran fotografies als/les corredors/es per utilitzar-los per promocionar la prova. Els/les corredors/es renuncien als drets d’imatge.

 

 

Col·laboradors