El rocòdrom

L’entitat disposa d’un petit rocòdrom tipus búlder muntat el 2010 de la mà d’uns quants escaladors hilariencs que trobaven a faltar un espai on entrenar-se per les sortides a roca. Està format per tres plafons, dos de desplomats a uns 30 graus i un que desploma menys, uns 10-15 graus. Tots tres plafons estan equipats amb preses variades de diferents dificultats perquè cadascú pugui entrenar al seu gust i nivell. També disposem de barra de dominades i multipresa.

Preus

Per ser soci del rocòdrom cal abonar una quota anual (30 €) i també fer-se soci de l’entitat (20 €). En total, doncs, la quota anual és de 50 €. (Si la inscripció és a partir de setembre, la quota queda reduïda a la meitat).

 

  • Adult: 50 € (30 € roco + 20 € soci adult entitat)

  • Menor d’edat (menor de 16 anys): 40 € (30 € roco + 10 € soci menor entitat)

  • Adult(s) + fill 1 = 60 € (30 € roco + 20 € soci adult entitat + 10 € soci menor entitat)

  • Adult(s) + fill 1 + fill 2 = 70 € (30 € roco + 20 € soci adult entitat + 10 € soci menor entitat + 10 € soci menor entitat)

  • Adult(s) + fill 1 + fill 2 + fill 3 = 80 €

Inscripció

1. Feu clic a “Inscriu-t’hi” per emplenar el formulari virtual amb les dades de cada una de les persones que faran ús del rocòdrom.

2. Feu la transferència bancària corresponent al núm. de compte de l’entitat, que figura al formulari.

3. Envieu-nos un mail a forcesfortsferms@gmail.com perquè puguem comprovar el pagament.

4. Per accedir al rocòdrom us cal la clau que obre la porta exterior i la targeta que obre la porta interior. Totes dues s’han de passar a buscar a la Casa de Cultura i s’han de retornar un cop acabat l’any en cas que no se segueixi sent soci.

Inscriu-t'hi

Normes d'utilització

Per fer servir el rocòdrom s’han de respectar les normes que trobareu en aquest document.

Consulta-les